keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Isin kolmen suklaan juustokakku

Jos tie miehen sydämeen käy ihan oikeesti vatsan kautta niin tytöt, mä suosittelen tekemään tän kakun teidän sydämenne valitulle! Mun omat empiiriset tutkimukset nimittäin osoittaa, että jos joku superhelppo (lopputulos näyttää hankalalta, mutta oikeesti tositosi helppo tehdä!!) resepti uppoo miehiin niin se on tämä tässä teidän nenän edessä. Mun lähipiiristä löytyy ainakin kolme miestä jotka palvoo tätä kakkua, pistäkää te paremmaks! ;-)




Kolmen suklaan juustokakku


Ohje on 24cm:n irtopohjavuoalle, mutta määriä muuntelemalla kakusta saa tietenkin juuri sen kokoisen kuin on tarve!
Pohja:
175g Domino keksejä
50g voita tai margariinia
Murusta keksit pieneksi muruksi esimerkiks blenderissä tai sitten ihan vaan raa'asti hauista käyttämällä.
Sulata voi ja sekoita keksimurujen sekaan.
Levitä seos tasaisesti leivinpaperilla päällystetyn vuoan pohjalle.
Laita sivuun tai jääkaappiin odottamaan täytettä.
Täyte:
8kpl liivatelehtiä
3x 130g suklaata, mulla oli Pandan valko-, maito- ja tummaasuklaata jokaista yksi levy
0,5dl sokeria
4dl vispikermaa
400g maustamatonta tuorejuustoa
Täytteen voi tehdä joko kolmessa osassa tai sekoittaa kaikki aineet (suklaita lukuunottamatta) keskenään ja jakaa seos kolmeen osaan. Jälkimmäinen vaihtoehto on helpompi, mutta silmämääräisesti mitattuna kerroksista voi tulla erikokoiset (kuten mulle kävi). Tiedä sitten kumpi on fiksumpi vaihtoehto…
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen, itse jaoin levyt kolmeen osaan varmuuden vuoksi ennen kolmeen eri kylmään veteen laittamista.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon sokeri.
Lisää kermavaahdon joukkoon tuorejuusto, vatkaa tasaiseksi.
Sulata alimman kerroksen suklaa ja yhdistä se kermavaahtotuorejuusto seokseen.
Sekoita tasaiseksi – etenkin maito- ja tummasuklaan kanssa tässä on oltava tarkka, että väristä tulee tasainen!
Sekoita liivate kuumaan veteen ja yhdistä se muun täytteen kanssa.
Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään.
Sekoita kaikki suklaat oman täytekolmanneksen kanssa.
Anna kerrosten jähmettyä n. puoli tuntia (mitä pidempään sen parempi) ennen seuraavan kerroksen lisäämistä.
Kun kaikki kerrokset on tehty jähmetä kakkua jääkaapissa vielä vähintään neljä tuntia – itse tosin annan juustokakkujen olla jääkaapissa yön yli ennen niiden tarjoamista.
Koristele kakku esimerkiksi raastamalla suklaata päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti